Weird Youtube glitch.

Welcome to CPAElites - the original incentive CPA affiliate marketing forum online, solely based on "Cost Per Action".

Be a part of something great, join today! Learn CPA marketing with CPAElites, we will teach you everything such as the best CPA networks, CPA offers with highest payouts and best conversion rates, unsaturated CPA niches, most effective traffic sources and more.

DutchPride

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 14, 2013
Messages
5,416
Reaction score
0
Location
The Netherlands.
Website
www.cpaelites.com
Well i've uploaded a niche 3 months ago, Video is still online.
I'm learning SEO and wanted to SEO that website for that niche.
Came across the video, played fine.
Few minutes after that its all buggy and everything.
The video itself is good, But the audio is just like it's fast forwarded and it skips some small parts.

- Already cleared cache and stuff with cc cleaner
- already tried diffrent browser
- Already asked my friend to check, And he's having the same problem.

How do i fix this? i haven't touched any settings at all.
 

LinX

Banned
Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 12, 2013
Messages
1,411
Reaction score
0
Location
Sweden
Website
www.youtube.com
DutchPride said:
LinX said:
Probaly did something in your "Enhance Video" tab.

-LinX

Not at all, Now it's working fine again. I dont know if youtube is being glitchy or i'm getting insane.

Probably youtube mate :)

-LinX
 
Top Bottom