Virustotal

Welcome to CPAElites - the original incentive CPA affiliate marketing forum online, solely based on "Cost Per Action".

Be a part of something great, join today! Learn CPA marketing with CPAElites, we will teach you everything such as the best CPA networks, CPA offers with highest payouts and best conversion rates, unsaturated CPA niches, most effective traffic sources and more.

kalekoppen

Well-known member
Joined
August 6, 2013
Messages
359
Reaction score
0
Age
26
Location
Pakistan
For some reason a file i created with visual basic gets detected as a virus by virustotalscan by the software named ikarus.

any one knows how to fix this ?
 

kalekoppen

Well-known member
Joined
August 6, 2013
Messages
359
Reaction score
0
Age
26
Location
Pakistan
Geyser said:
What does your program do?

well its a fake cheat with a regular progressbar feature and some textbox feature.

The code is exactly the same as another file I created a few days ago but that one doesn't get detected at all?


Ikarus Detection name: HackTool.MSIL
 

Geyser

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
July 21, 2013
Messages
177
Reaction score
0
Location
Australia
kalekoppen said:
Geyser said:
What does your program do?

well its a fake cheat with a regular progressbar feature and some textbox feature.

The code is exactly the same as another file I created a few days ago but that one doesn't get detected at all?


Ikarus Detection name: HackTool.MSIL



Paste your code, feel free to rename your variables.
 

kalekoppen

Well-known member
Joined
August 6, 2013
Messages
359
Reaction score
0
Age
26
Location
Pakistan
Geyser said:
kalekoppen said:
Geyser said:
What does your program do?

well its a fake cheat with a regular progressbar feature and some textbox feature.

The code is exactly the same as another file I created a few days ago but that one doesn't get detected at all?



Ikarus Detection name: HackTool.MSIL



Paste your code, feel free to rename your variables.



Public Class Form1

Private Sub Label1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)

End Sub

Private Sub GhostButton2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles GhostButton2.Click
Timer1.Start()
End Sub

Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
ProgressBar1.Increment(1)
GhostProgressbar1.Value = ProgressBar1.Value
If ProgressBar1.Value = 1 Then
Timer1.Interval = 150
GhostTextBox4.Text = "Starting up"
End If
If ProgressBar1.Value = 20 Then
Timer1.Interval = 1000
GhostTextBox4.Text = "Connecting to server"
Else
If ProgressBar1.Value = 50 Then
Timer1.Interval = 300
GhostTextBox4.Text = "Loading Hacks"
Else
If ProgressBar1.Value = 70 Then
Timer1.Interval = 100
GhostTextBox4.Text = "Adding Crowns"
Else
If ProgressBar1.Value = 100 Then
ProgressBar1.Value = 0
Timer1.Stop()
GhostTextBox4.Text = "Crowns Added"
MsgBox("Crowns have been added to your account.")
End If
End If
End If
End If
End Sub

Private Sub GhostButton1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles GhostButton1.Click
MsgBox("Connected", 48, "succesful")
End Sub
End Class
 

Geyser

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
July 21, 2013
Messages
177
Reaction score
0
Location
Australia
Try renaming all instances of "hack" to "cheat" (shouldn't make a difference in conversions).

When you rebuild your project, include a HD icon.

Make sure to edit the assembly information appropriately.
 

kalekoppen

Well-known member
Joined
August 6, 2013
Messages
359
Reaction score
0
Age
26
Location
Pakistan
Stewmath said:
Maybe its the ghost theme thats being detected?

shouldn't be a problem.

as I stated above I used the exact same theme + code for a different program and it didn't get detected. it was also the same concept of the progressbar etc.
 

Stewmath

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
Joined
July 21, 2013
Messages
345
Reaction score
0
Have you recently scanned the different program since this has started being detected??
 

kalekoppen

Well-known member
Joined
August 6, 2013
Messages
359
Reaction score
0
Age
26
Location
Pakistan
id rather not if it is detected now and I scan it again it shows up on the VRS link on my website so I wont take that risk.
 
Top Bottom