My videos gets deleted all the time :(

Welcome to CPAElites - the original incentive CPA affiliate marketing forum online, solely based on "Cost Per Action".

Be a part of something great, join today! Learn CPA marketing with CPAElites, we will teach you everything such as the best CPA networks, CPA offers with highest payouts and best conversion rates, unsaturated CPA niches, most effective traffic sources and more.

neverever

Banned
Banned
Banned, please read member profile -> "About"
Joined
August 19, 2013
Messages
53
Reaction score
0
So youtube again deleted my 10 accounts today.Youtube always does that to me i do not know how to prevent it.My videos get deleted within 1 week maximum i was earning $50 a day now nothing i keep reuploading and it gets banned again and again sometimes even in 2 hours :(.I really need help anyone?
 

doodoo

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
Joined
August 15, 2013
Messages
1,764
Reaction score
0
Do you have dynamic IP or you use proxies? If you use proxies then what proxies you use?
Do you clear cookies and flash cookies before logging in your YouTube account?
I always run CCleaner before logging in a YouTube account and always restart the modem (to get a new IP) before logging in YouTube.
 

Grizzly

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
August 12, 2013
Messages
94
Reaction score
0
you use arhive+password or landing page with widget?
 

neverever

Banned
Banned
Banned, please read member profile -> "About"
Joined
August 19, 2013
Messages
53
Reaction score
0
f0rest said:
Do you have dynamic IP or you use proxies? If you use proxies then what proxies you use?
Do you clear cookies and flash cookies before logging in your YouTube account?
I always run CCleaner before logging in a YouTube account and always restart the modem (to get a new IP) before logging in YouTube.

I do not use proxy or do not use to clean cookies.


pletosul said:
you use arhive+password or landing page with widget?

I use landing page and widget
 

doodoo

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
Joined
August 15, 2013
Messages
1,764
Reaction score
0
neverever said:
f0rest said:
Do you have dynamic IP or you use proxies? If you use proxies then what proxies you use?
Do you clear cookies and flash cookies before logging in your YouTube account?
I always run CCleaner before logging in a YouTube account and always restart the modem (to get a new IP) before logging in YouTube.

I do not use proxy or do not use to clean cookies.


pletosul said:
you use arhive+password or landing page with widget?

I use landing page and widget


If you don't clean cookies, you're leaving footprint and YouTube will know all your accounts. To be safe, run CCleaner everytime before you login in YouTube , and do you have dynamic IP or not?
 

neverever

Banned
Banned
Banned, please read member profile -> "About"
Joined
August 19, 2013
Messages
53
Reaction score
0
f0rest said:
neverever said:
f0rest said:
Do you have dynamic IP or you use proxies? If you use proxies then what proxies you use?
Do you clear cookies and flash cookies before logging in your YouTube account?
I always run CCleaner before logging in a YouTube account and always restart the modem (to get a new IP) before logging in YouTube.

I do not use proxy or do not use to clean cookies.


pletosul said:
you use arhive+password or landing page with widget?

I use landing page and widget


If you don't clean cookies, you're leaving footprint and YouTube will know all your accounts. To be safe, run CCleaner everytime before you login in YouTube , and do you have dynamic IP or not?



Thanks alot i will do that and i do not use proxies or vpn should i use?
 

jim888

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 17, 2013
Messages
65
Reaction score
0
use priate proxy, clear all cookie cache
 

doodoo

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
Joined
August 15, 2013
Messages
1,764
Reaction score
0
neverever said:
f0rest said:
neverever said:
f0rest said:
Do you have dynamic IP or you use proxies? If you use proxies then what proxies you use?
Do you clear cookies and flash cookies before logging in your YouTube account?
I always run CCleaner before logging in a YouTube account and always restart the modem (to get a new IP) before logging in YouTube.

I do not use proxy or do not use to clean cookies.


pletosul said:
you use arhive+password or landing page with widget?

I use landing page and widget


If you don't clean cookies, you're leaving footprint and YouTube will know all your accounts. To be safe, run CCleaner everytime before you login in YouTube , and do you have dynamic IP or not?



Thanks alot i will do that and i do not use proxies or vpn should i use?


If you have dynamic IP , then you don't need to use proxies or VPN.
If you have dynamic IP, you just need to restart the router (modem) and you'll get a new IP.
To check what your IP is , go at http://whatismyip.com
 

neverever

Banned
Banned
Banned, please read member profile -> "About"
Joined
August 19, 2013
Messages
53
Reaction score
0
Okay Can you suggest a site from where i can grab private proxy? or should i buy it?


f0rest said:
neverever said:
f0rest said:
neverever said:
f0rest said:
Do you have dynamic IP or you use proxies? If you use proxies then what proxies you use?
Do you clear cookies and flash cookies before logging in your YouTube account?
I always run CCleaner before logging in a YouTube account and always restart the modem (to get a new IP) before logging in YouTube.

I do not use proxy or do not use to clean cookies.


pletosul said:
you use arhive+password or landing page with widget?

I use landing page and widget


If you don't clean cookies, you're leaving footprint and YouTube will know all your accounts. To be safe, run CCleaner everytime before you login in YouTube , and do you have dynamic IP or not?



Thanks alot i will do that and i do not use proxies or vpn should i use?


If you have dynamic IP , then you don't need to use proxies or VPN.
If you have dynamic IP, you just need to restart the router (modem) and you'll get a new IP.
To check what your IP is , go at



Just discovered i am having a dynamic Ip thanks alot mate you really helped me out and my accounts will not be banned by using this method right?


And if i am using proxies should i use same proxy for one account always when i log in or any proxy?
 
Top Bottom