little help enhance views

Welcome to CPAElites - the original incentive CPA affiliate marketing forum online, solely based on "Cost Per Action".

Be a part of something great, join today! Learn CPA marketing with CPAElites, we will teach you everything such as the best CPA networks, CPA offers with highest payouts and best conversion rates, unsaturated CPA niches, most effective traffic sources and more.

HIENA

Well-known member
Joined
July 31, 2013
Messages
69
Reaction score
0
Location
On the moon
hello,

i create a youtube account today to use on enhance views and i have a little problem , when i start the application ( enhance views ) and press start to like youtube , subscribe etc.. i receive this

evwm.png


i can`t press ok or select

how can i resolve this problem :(
 

mitpat

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 12, 2013
Messages
615
Reaction score
1
Have you tried running through obvious steps e.g

1. checking you have the required .net library installed
2. updating windows (i notice you're using windows xp, that VERY outdated, maybe upgrade windows too)
3. checking all the latest drivers are installed (particularly the graphics drivers)
4. reinstalling the program
 

Jain

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
July 27, 2013
Messages
558
Reaction score
5
Age
28
Location
India
better select the preferred option via browser then try to run it again on enhance views.
 

Atlantis

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
August 27, 2013
Messages
390
Reaction score
0
I think you are logged in on two google accounts? Or maybe your YouTube account has multiple channels on it.

Try to make a youtube account with only one channel attached to it and use that account for the boost software.
 
Top Bottom