How to lock a blog???

Welcome to CPAElites - the original incentive CPA affiliate marketing forum online, solely based on "Cost Per Action".

Be a part of something great, join today! Learn CPA marketing with CPAElites, we will teach you everything such as the best CPA networks, CPA offers with highest payouts and best conversion rates, unsaturated CPA niches, most effective traffic sources and more.

IndeXer

Banned
Banned
Joined
May 21, 2013
Messages
2,212
Reaction score
0
Age
33
Hey everyone, as soon as a visitor comes to my blog he has to complete a survey to enter my blog, can somebody tell me how can I do that???
 

SteelHard

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
April 29, 2013
Messages
877
Reaction score
0
Its called a content locker, get one from fileice , sharecash and rpetty much any cpa network. Put the code between head tags in index.html
 

IndeXer

Banned
Banned
Joined
May 21, 2013
Messages
2,212
Reaction score
0
Age
33
I know about content locker, but visitor has to complete survey before entering my blog, tell me what should I do??
 

ImAlanas

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
Joined
August 2, 2013
Messages
1,038
Reaction score
1
Age
20
Location
Lithuania
@Sumusiko i think OP wants to visitor complete a survey for access to the his blogspop posts. He wants it to the visitor do it once and hr could receive the full access.
 

IndeXer

Banned
Banned
Joined
May 21, 2013
Messages
2,212
Reaction score
0
Age
33
DutchPride said:
Use an content locker, And let it activate when the page loads.

For doing this where do I have to put that code??? I know how to put content locker on download button, I hope you can understand what I want to say.


#CPA said:
I saw an thread here about this!! If i find it out ill be sure to notify you!

Thanks for the help man, will be waiting for PM, come on skype.
 

DutchPride

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 14, 2013
Messages
5,416
Reaction score
0
Location
The Netherlands.
Website
www.cpaelites.com
IndeXer said:
DutchPride said:
Use an content locker, And let it activate when the page loads.

For doing this where do I have to put that code??? I know how to put content locker on download button, I hope you can understand what I want to say.


#CPA said:
I saw an thread here about this!! If i find it out ill be sure to notify you!

Thanks for the help man, will be waiting for PM, come on skype.



Let's say you have your widget already on your page, as shown below:

Code:
<img src="http://yourdomain.com/image.gif" onclick="startGateway('XXXXXX');" />
You will now add an onload function to it, to make it look like:

Code:
<img src="http://yourdomain.com/image.gif" onclick="startGateway('XXXXXX');" onload="startGateway('XXXXXX');" />
They can STILL exit out the widget, but they have to complete it to continue. If they exit, they will have to re-click the widget again.
 

IndeXer

Banned
Banned
Joined
May 21, 2013
Messages
2,212
Reaction score
0
Age
33
DutchPride said:
IndeXer said:
DutchPride said:
Use an content locker, And let it activate when the page loads.

For doing this where do I have to put that code??? I know how to put content locker on download button, I hope you can understand what I want to say.


#CPA said:
I saw an thread here about this!! If i find it out ill be sure to notify you!

Thanks for the help man, will be waiting for PM, come on skype.



Let's say you have your widget already on your page, as shown below:

Code:
<img src="/image.gif" onclick="startGateway('XXXXXX');" />
You will now add an onload function to it, to make it look like:

Code:
<img src="/image.gif" onclick="startGateway('XXXXXX');" onload="startGateway('XXXXXX');" />
They can STILL exit out the widget, but they have to complete it to continue. If they exit, they will have to re-click the widget again.



Thanks Dutch, really appreciate your help, +rep for you man. Enjoy the green.
 

DutchPride

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 14, 2013
Messages
5,416
Reaction score
0
Location
The Netherlands.
Website
www.cpaelites.com
IndeXer said:
DutchPride said:
IndeXer said:
DutchPride said:
Use an content locker, And let it activate when the page loads.

For doing this where do I have to put that code??? I know how to put content locker on download button, I hope you can understand what I want to say.


#CPA said:
I saw an thread here about this!! If i find it out ill be sure to notify you!

Thanks for the help man, will be waiting for PM, come on skype.



Let's say you have your widget already on your page, as shown below:

Code:
<img src="/image.gif" onclick="startGateway('XXXXXX');" />
You will now add an onload function to it, to make it look like:

Code:
<img src="/image.gif" onclick="startGateway('XXXXXX');" onload="startGateway('XXXXXX');" />
They can STILL exit out the widget, but they have to complete it to continue. If they exit, they will have to re-click the widget again.



Thanks Dutch, really appreciate your help, +rep for you man. Enjoy the green.



You're welcome. Doing my best to help the community out.
 
Top Bottom