"Close Thread" Button in a wrong position?

Welcome to CPAElites - the original incentive CPA affiliate marketing forum online, solely based on "Cost Per Action".

Be a part of something great, join today! Learn CPA marketing with CPAElites, we will teach you everything such as the best CPA networks, CPA offers with highest payouts and best conversion rates, unsaturated CPA niches, most effective traffic sources and more.

Status
Not open for further replies.

AdludumAndre

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 12, 2013
Messages
73
Reaction score
0
Age
26
Location
Germany
Hey guys,
I have seen that the "Close Thread" button isn't in the correct position for me, don't know if it is because of the browser, but I think firefox is one of the most used browsers so it should be reported:

ZJj9xkk.jpg



Best Regards,
Andre Bernhardt - AdShift Media Ltd.
 

geealigy

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 20, 2013
Messages
117
Reaction score
0
Since this Thread is about incorrect positions, this bugs me every day:

cYyDSnd.png
 

AdludumAndre

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 12, 2013
Messages
73
Reaction score
0
Age
26
Location
Germany
geealigy said:
Since this Thread is about incorrect positions, this bugs me every day:

/cYyDSnd.png

I get this only on my smartphone. What is your device you are using?
 

geealigy

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 20, 2013
Messages
117
Reaction score
0
I am using a desktop computer with a 24" screen and 1920*1080 resolution.

It happens when I use this split function on win7 or whatever it is called... I mean when I pull the browser to the left or to the right, so it takes exactly half of my screen.
 

LinX

Banned
Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 12, 2013
Messages
1,411
Reaction score
0
Location
Sweden
Website
www.youtube.com
geealigy said:
Since this Thread is about incorrect positions, this bugs me every day:

/cYyDSnd.png

But that's how it looks for phone right?

-LinX
 

Ignore

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
April 22, 2013
Messages
1,683
Reaction score
0
Age
29
Location
Belgium
LinX said:
geealigy said:
No it is not, here is a full resolution picture: /5gaMzkS.png

Ctrl + Scroll see if that fixes the problem.

-LinX
It's a bug. It's like that when you use half your window. I got the same problem
 

LinX

Banned
Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 12, 2013
Messages
1,411
Reaction score
0
Location
Sweden
Website
www.youtube.com
Ignore said:
LinX said:
geealigy said:
No it is not, here is a full resolution picture: /5gaMzkS.png

Ctrl + Scroll see if that fixes the problem.

-LinX
It's a bug. It's like that when you use half your window. I got the same problem

It's not a bug, it's the way the elements change position depending on the size of the window. It does that with other forums as well if they don't have a size for that margin.

-LinX
 

Helper

New member
Joined
May 3, 2013
Messages
0
Reaction score
0
AdShiftAndre said:
Hey guys,
I have seen that the "Close Thread" button isn't in the correct position for me, don't know if it is because of the browser, but I think firefox is one of the most used browsers so it should be reported:

/ZJj9xkk.jpg


Best Regards,
Andre Bernhardt - AdShift Media Ltd.

Yeah, it doesn't look pretty :/ I will see what we can do about this, as I'm no good with CSS.

geealigy said:
Since this Thread is about incorrect positions, this bugs me every day:

/cYyDSnd.png

That's normal. Our theme doesn't scale down very well.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom