Camtasia Problem

Welcome to CPAElites - the original incentive CPA affiliate marketing forum online, solely based on "Cost Per Action".

Be a part of something great, join today! Learn CPA marketing with CPAElites, we will teach you everything such as the best CPA networks, CPA offers with highest payouts and best conversion rates, unsaturated CPA niches, most effective traffic sources and more.

Riven

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 21, 2013
Messages
501
Reaction score
0
Hey guys

So today i wanted to Record my VB.net Program, but the Problem is that Camtasia is Recording my Desktop but not the Program itself. Had anyone of you a similiar Problem?
 

PeaceBreaker3

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 23, 2013
Messages
678
Reaction score
0
Location
Germany
I never had that problem, try to reset your settings and just reocrd a custom screen area and move everything you need inside it.

Cheers,
PB3
 

Riven

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 21, 2013
Messages
501
Reaction score
0
PeaceBreaker3 said:
I never had that problem, try to reset your settings and just reocrd a custom screen area and move everything you need inside it.

Cheers,
PB3

Thanks, but still doesn't work. I'm also using a Custom Theme, maybe that's the Problem?
 

Gedeon

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 15, 2013
Messages
344
Reaction score
0
Location
Europe
I'd go with a default windows theme. Try to turn off aero if you are on Win 7.
 

Riven

Well-known member
VIP Legends CPAElites Classic (1.0)
VIP Elites CPAElites Classic (1.0)
Joined
May 21, 2013
Messages
501
Reaction score
0
Gedeon said:
I'd go with a default windows theme. Try to turn off aero if you are on Win 7.

I actually meant vb.net Custom Theme, but Problem solved. I used Camtasia Studio 7, but with the newest Version its working. Thanks for your help guys!
 
Top Bottom