youtube bug
2013-11-26, 08:35 PM,
#1
Hi all I have created an account and when I click to create chanel it either does nothing or it loops "loading" firever, also tried with ie but its the same.
Anyone else has this problem?
Reply
2013-11-26, 08:44 PM,
#2
(2013-11-26, 08:35 PM)pepeneo Wrote: Hi all I have created an account and when I click to create chanel it either does nothing or it loops "loading" firever, also tried with ie but its the same.
Anyone else has this problem?
I got the same problem.
Blogger images aren't loading too (when I import them) only when I use a URL as my source.

I hope they'll fix it soon!
Reply
2013-11-26, 08:48 PM,
#3
also tried with my vps the same thing.
30 minutes ago was working fine I made 4 accounts and uploaded 4 videos.
Probably they are making yet another update, yesterday yt was werry slow but it might have been just my pc
Reply
2013-11-26, 08:59 PM,
#4
i experienced that also. and yesterday google/YT does not
allow me to make a new account. :(
Reply
2013-11-26, 09:08 PM,
#5
lol now the upload button doesn't work you have to go to https://www.youtube.com/create_channel but it is still looping for ever.
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  [NEW][<$30]Youtube Video Hack Proof at CHEAPEST rates.[PART2] justdidit 142 11,569 3 hours ago
Last Post: dramendra
  Did youtube just blacklisted my channel? kazurengan 6 326 2018-01-09, 09:35 PM
Last Post: holkapolka
  Youtube Hack Videos alex_tramp 9 724 2018-01-03, 09:26 AM
Last Post: alex_tramp
  Youtube removed my video for inapropriate content, first video working fine kazurengan 11 393 2017-12-26, 12:43 AM
Last Post: kazurengan
  Youtube videos online checker. Money Fanatic 1 133 2017-12-22, 11:33 AM
Last Post: AlexxD





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2018 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top