need AdWorkMedia API help
2014-12-21, 09:55 PM, (This post was last modified: 2014-12-21, 10:05 PM by K.K.)
#1
So I added their feed into my website, now it's showing offer correctly, but not optimizing or rotating the offer, how should I fix it ? it shows one and the same offer all the time that is not converting at all.

this is url i get (changed api and pub id)
adworkmedia.com/api/index.php?pubID=0000&apiID=00000&campDetails=true&userIP=&gateway=1&optimize=EPC&oType=2

I tried chage optimize to CR, nothing changed, still the same offer, deleted that at all and still the same offer shown..
Reply
Share This Thread :



Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  Adworkmedia Problem?? firerapid99 3 159 2019-01-08, 01:30 PM
Last Post: firerapid99
  I clicked 525 and lead 0 in adworkmedia ppv popads wxp100 13 1,626 2018-04-15, 04:06 AM
Last Post: baxxx
  [newbie] How to get affiliate link to promote in adworkmedia mrtim 7 989 2018-04-13, 04:38 AM
Last Post: SwiffJustus
  Question about Adworkmedia COBNET 1 402 2017-10-19, 09:46 PM
Last Post: ougasoft
  AdWorkMedia postback help ende124 0 459 2017-09-26, 01:40 PM
Last Post: ende124





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats

© 2013-2019 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top