iMacros bot AddMeFast not working No items in this network for now. Please try later.
2016-09-03, 10:33 PM,
#1
iMacros bot AddMeFast 4.2.2 version not working
It was working good till day before yesterday.
It stopped working from yesterday It Say's
"No items in this network for now. Please try later."
Is it only me or all are facing same problem.
Can this be fixed need help
Reply
Share This Thread :

2016-09-03, 10:50 PM,
#2
They added new security. If you want working bot check my threads :)
Reply
2016-09-04, 06:42 PM,
#3
Looks like you need to update the iMacro.
Reply
2016-09-05, 12:59 AM,
#4
(2016-09-04, 06:42 PM)Estona Wrote: Looks like you need to update the iMacro.

i have updated version 4.2.2 is there new update
Latest Thanks - View all

aizariza(2016-09-05 11:08 AM) 
Reply
2016-09-14, 12:52 PM,
#5
I found solution myself clearing history and sign up for new account fixed the issue thumbs up myself
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  Please help! The replacement for the CTA is missing on YouTube drone 2 121 2019-03-16, 08:07 AM
Last Post: drone
  youtube+cpa big problem, help please killzonefury619 14 2,146 2019-03-10, 10:31 PM
Last Post: Radar9
  [ALL NEW] AddMeFast Bot Suite V4.2.2 [Portable][Custom][Dedicated Browser][Reliable] OMGWTFISTHIS 851 184,037 2019-03-02, 11:02 AM
Last Post: coolman59
  What bot you use for instagram? Luksa998 11 1,162 2018-12-13, 01:11 PM
Last Post: CharlieHarper
  Instagram bot set-up advice. Chalapo 3 1,159 2018-12-07, 02:52 PM
Last Post: SandraH89





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats

© 2013-2019 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top