Vagex FireFox add-on not delivering views!?
2013-11-10, 12:50 AM,
#1
It seems that all the computers on my network can't recieve views with the firefox add-on from vagex.

The problem it claims is about speed. It says "Connection speed less than 25kbps" which is ridiculous because my speed is lik 20mbps and upload is 5mbps.

In my opinion its something from the add-on or the latest firefox update that is blocking me.

Has anybody had this issue?

I have tried contacting vagex multiple times but they never answer.
Reply
Share This Thread :

2013-11-10, 12:53 AM, (This post was last modified: 2013-11-10, 12:53 AM by alexparris.)
#2
vagex acting like shit - firefox thing not working the stupid vb bot always giving some error well the enhanceviews works great like we can earn 20-40k credits a day i had 1mbps connection
Reply
2013-11-10, 12:55 AM,
#3
They also never deliver their views in full. I receive significantly less than they claim they deliver. Very poor service.
Reply
2013-11-10, 01:28 AM,
#4
Yes I also having same issue. I ran a add on but no views. Better to use enhanceviews atleast they are best.
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  Working YT views panel? 4eller 4 359 2018-07-24, 10:33 PM
Last Post: CPATracker
  [Cpagrip] How add content locker with image? Syberpro 18 7,929 2018-04-24, 07:25 AM
Last Post: joeclinz
  Is This The End Of YouTube Views [Update Over One Month] BigEarner 4 556 2018-03-09, 03:07 PM
Last Post: BigEarner
  no views but a thousands of clicks ??? saidbenssi 6 500 2018-01-29, 07:59 AM
Last Post: DrKent
  How can i add members to a FB group? MarksWerb 3 474 2017-12-21, 12:42 AM
Last Post: hallow8





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats

© 2013-2018 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top