VPS question
2013-10-12, 06:58 PM, (This post was last modified: 2013-10-12, 07:01 PM by Fierce.)
#1
the support says i need to connect to vnc to install windows on my vps, im logged in now on a vnc, the problem is it seems like im stuck here forever...

[Image: rm8fcRM.png]

cant even control the mouse.

[Image: banner300x250.png]
Reply
2013-10-14, 09:44 AM,
#2
Try connecting using Windows Remote Desktop. That may work.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Where can i buy cheap VPS with GPU? jrmateja 4 219 2017-12-10, 07:18 PM
Last Post: faithalo
  Incentive Offer Question HuntedCS 3 143 2017-11-29, 08:23 PM
Last Post: HuntedCS
  [Question] [help]where i can find long lasting proxies ? kalia420 2 78 2017-11-29, 06:47 PM
Last Post: Nem
  HELP A NEWBIE. WINDOW AZURE VPS topgallant01 1 132 2017-11-27, 09:32 PM
Last Post: CPATracker
  Question related to Cpa cash8 5 239 2017-11-24, 08:42 PM
Last Post: bratt01





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2017 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top