VPS / Prosper202
2015-01-27, 07:31 AM,
Possible stupid question coming up...

Do I need to host my domain / site on VPS server for prosper202 and my landing pages or do I just use the server IP address.

If I need to host domain on VPS server then which web server do I use?

Thanx in advance for helping.
Share This Thread :

2015-01-27, 11:34 AM,
I'm currently using the server hosting offered by GoDaddy, but it doesn't seem to track keywords properly.
I'm not sure whether it's the prosper202 itself or something interfering with it, but when you set yours up, I'd be interested to see whether your tracking works properly.

Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  VPS suggestions for live streaming ? aruncp 3 185 2018-02-15, 12:10 AM
Last Post: TaAaZZ
  Where can i buy cheap VPS with GPU? jrmateja 8 544 2017-12-13, 03:49 AM
Last Post: juantamad
  HELP A NEWBIE. WINDOW AZURE VPS topgallant01 1 225 2017-11-27, 09:32 PM
Last Post: CPATracker
  Followliker and VPS Performance WooRanker 3 231 2017-10-24, 11:47 PM
Last Post: LB'Decoy
  Is there a free vps that let you download a bot on it SeoFreak 5 336 2017-08-17, 11:33 AM
Last Post: LeoneAvaliani

About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2018 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top