Someone help me!
2014-01-20, 08:59 AM,
#1
Hey guys, I'm trying to upload a PPD script by by yoboy007
on 000webhost but this is the type of page i get :/


freexbl codes. c omyr.co m/

remove the spaces please. Any help is much appreciated!
Reply
2014-01-20, 09:06 AM,
#2
Works Fine for me did you upload all the files not just the .html?
http://buddycon.comuv.com/
Reply
2014-01-20, 09:45 AM,
#3
(2014-01-20, 09:06 AM)RZeroX Wrote: Works Fine for me did you upload all the files not just the .html?
/

I uploaded all the files. Help me man :/
Reply
2014-01-20, 09:46 AM,
#4
Did you upload all the files into public_html
.....
Reply
2014-01-20, 09:47 AM,
#5
(2014-01-20, 09:46 AM)RZeroX Wrote: Did you upload all the files into public_html
.....

Yeap
Reply
2014-01-20, 10:21 AM,
#6
(2014-01-20, 09:47 AM)ajet369 Wrote:
(2014-01-20, 09:46 AM)RZeroX Wrote: Did you upload all the files into public_html
.....

Yeap
Delete everything in there and re-upload.
Reply
2014-01-20, 10:52 AM,
#7
(2014-01-20, 08:59 AM)ajet369 Wrote: Hey guys, I'm trying to upload a PPD script by by yoboy007
on 000webhost but this is the type of page i get :/


freexbl codes. c omyr.co m/

remove the spaces please. Any help is much appreciated!

Can you please provide a picture instead? thanks ajet369
Reply
2014-01-20, 06:25 PM,
#8
(2014-01-20, 10:21 AM)RZeroX Wrote:
(2014-01-20, 09:47 AM)ajet369 Wrote:
(2014-01-20, 09:46 AM)RZeroX Wrote: Did you upload all the files into public_html
.....

Yeap
Delete everything in there and re-upload.

Did. Still displays the same thing.
Reply
2014-01-20, 06:31 PM,
#9
(2014-01-20, 06:25 PM)ajet369 Wrote:
(2014-01-20, 10:21 AM)RZeroX Wrote:
(2014-01-20, 09:47 AM)ajet369 Wrote:
(2014-01-20, 09:46 AM)RZeroX Wrote: Did you upload all the files into public_html
.....

Yeap
Delete everything in there and re-upload.

Did. Still displays the same thing.
Do you got Teamviewer or you can just send me your FTP details and i can set this up for you.
Reply
2014-01-20, 06:36 PM,
#10
(2014-01-20, 06:31 PM)RZeroX Wrote:
(2014-01-20, 06:25 PM)ajet369 Wrote:
(2014-01-20, 10:21 AM)RZeroX Wrote:
(2014-01-20, 09:47 AM)ajet369 Wrote:
(2014-01-20, 09:46 AM)RZeroX Wrote: Did you upload all the files into public_html
.....

Yeap
Delete everything in there and re-upload.

Did. Still displays the same thing.
Do you got Teamviewer or you can just send me your FTP details and i can set this up for you.

50 posts for PM yolosweg here it goes.

756 113 063
3740
Reply






About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2017 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top