ScrapeBox And GSA question!
2014-08-02, 10:38 AM,
#1
alright so on gsa when you use gsa's predifined footprints and like you can only copy wiki and paste the wiki in scrapebox.. so pretty much u made a scrapebox list...

how can i make like an article,blog comments,wiki,directory,forum etc..

how can i run all those so scrapebox can do those at the same time?
its just so i can build a bigger list for gsa cause im doing churn and burn so quality doesn't matter for me.
Reply
Share This Thread :

2014-08-21, 11:44 PM,
#2
It's as easy as merging all of gsa's predefined footprints into one file and then importing that into scrapebox. I wouldn't recommend it though, scrapebox can't seem to handle it most of the time. Gscraper does it with ease tho, finess even.
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  Question regarding Instagram CPA okayface 1 63 Yesterday, 02:06 PM
Last Post: manjeshsingh
  Newbie Question about PPD elowrzud 1 150 2018-11-07, 09:27 AM
Last Post: hallow8
  [Question] CPA High Paying Offers editify 2 190 2018-10-21, 10:40 PM
Last Post: editify
  Noob question about CPA and facebook iNot 3 348 2018-10-20, 10:39 AM
Last Post: coollinux
  Off shore VPS for GSA Zillionaire 5 317 2018-09-29, 04:52 PM
Last Post: CPATracker





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats

© 2013-2018 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top