S.O.S Newbie need help! cpagrip url/file locker
2016-03-17, 02:16 AM,
#1
Hello CPAELITES!

I need help, sorry for my bad english!

So, i have a good cpagrip filelocker template, its looks like a good landing page and i have a domain. I redirect my domain to my link locker, but if click my link for example: www.noobhack.com i always see yotafiles.com etc in my browser, but i want to see noobhack.com with my link locker.. it's possible ? without host or blog ? cuz i have good locker, which don't need a website..

Thanks for all!

You need a chat script for increase your earnings ?

PM ME


Reply
Share This Thread :

2016-03-17, 02:22 AM, (This post was last modified: 2016-03-17, 02:24 AM by 1MShark.)
#2
Iframe the URL locker. Try this code:

Code:
<iframe width="100%" height="100%" frameborder="0" src="URL LOCKER LINK" />


If that doesn't work, look at this guide for reference. http://stackoverflow.com/questions/17710...age-iframe

signature
Reply
2016-03-17, 02:36 AM,
#3
(2016-03-17, 02:22 AM)1MShark Wrote: Iframe the URL locker. Try this code:

Code:
<iframe width="100%" height="100%" frameborder="0" src="URL LOCKER LINK" />


If that doesn't work, look at this guide for reference. /questions/17710039/full-page-iframe

Thanks!

Where should i put the code ? i don't have blog or wp blog or website, just domain and locker.
Reply
2016-03-17, 02:37 AM,
#4
(2016-03-17, 02:36 AM)Hektor26 Wrote:
(2016-03-17, 02:22 AM)1MShark Wrote: Iframe the URL locker. Try this code:

Code:
<iframe width="100%" height="100%" frameborder="0" src="URL LOCKER LINK" />


If that doesn't work, look at this guide for reference. /questions/17710039/full-page-iframe

Thanks!

Where should i put the code ? i don't have blog or wp blog or website, just domain and locker.


Im pretty sure you can use blogger and connect your domain to it.

signature
Reply
2016-03-17, 02:44 AM,
#5
Sorry, but im noob :)

I don't want to create a new landing page in blogger, cuz i have a locker landing page, i want to display my locker in my domain like a landing page.
i hope u understand what i say
Reply
2016-03-17, 02:54 AM, (This post was last modified: 2016-03-17, 02:54 AM by Quobi.)
#6
(2016-03-17, 02:44 AM)Hektor26 Wrote: Sorry, but im noob :)

I don't want to create a new landing page in blogger, cuz i have a locker landing page, i want to display my locker in my domain like a landing page.
i hope u understand what i say

Yes. Just use the code which he gave you. Delete everything expecting <html> tags and insert that inside your landing page between these html tags:

<iframe width="100%" height="100%" frameborder="0" src="URL LOCKER LINK" />
Reply
2016-03-17, 03:48 AM,
#7
I think we misunderstood each other, so again. If not Sorry!!!!!

What i have:
CPA grip link url file locker (looks like a landingpage) i don't have landing for my link locker!
Custom domain and i redirect my domain to my link locker url yotafiles.com/14145151blabla
If i check my domain www.example.com i see yotafiles.com/14145151blabla in my browser and i want to see www.example.com

1MShark give me a code <iframe width="100%" height="100%" frameborder="0" src="URL LOCKER LINK" />
But i don't know where should i put
I create a new blogger page, i try to delete all expect <html> tags but i have 2 tags

http://postimg.org/image/fpf13a74l/
http://postimg.org/image/i80q3ysut/

which lines need delete ?

Thanks and Sorry IM Really BIG NOOB!
Reply
2016-03-17, 03:57 AM, (This post was last modified: 2016-03-17, 03:58 AM by 1MShark.)
#8
(2016-03-17, 03:48 AM)Hektor26 Wrote: I think we misunderstood each other, so again. If not Sorry!!!!!

What i have:
CPA grip link url file locker (looks like a landingpage) i don't have landing for my link locker!
Custom domain and i redirect my domain to my link locker url yotafiles.com/14145151blabla
If i check my domain www.example.com i see yotafiles.com/14145151blabla in my browser and i want to see www.example.com

1MShark give me a code <iframe width="100%" height="100%" frameborder="0" src="URL LOCKER LINK" />
But i don't know where should i put
I create a new blogger page, i try to delete all expect <html> tags but i have 2 tags

/image/fpf13a74l/
/image/i80q3ysut/

which lines need delete ?

Thanks and Sorry IM Really BIG NOOB!


Delete everything and insert the following code:

Code:
<html>
<head>
  
  <b:skin><![CDATA[
   /*
    body {
     font: $(body.font);
     color: $(body.text.color);
     background: $(body.background);
     padding: 0 $(content.shadow.spread) $(content.shadow.spread) $(content.shadow.spread);
     $(body.background.override) margin: 0;
     padding: 0;
    }
  
  ]]></b:skin>
</head>

<body>
  
  <iframe width="100%" height="100%" frameborder="0" src="http://CPAELITES.com" />

  <b:section class='main' id='main' showaddelement='yes'/>
</body>
</html>
(change http://CPAELITES.com to your URL locker URL)

signature
Reply
2016-03-17, 04:07 AM,
#9
Awesome!!

Thanks guys!!!!!!!
Reply
2016-03-17, 12:45 PM,
#10
try this...
1.login your cpagrip account
2.go to File / URL lockers.
3.find the locker you want and click get links
4.click the domains, scroll down and click *Custom Domain*
5.click this "Click Here to Download index.php"
6.upload the index.php to your host
7.done everything should work fine without iframe...
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  Load Random JS File When Page Refresh immart247 3 128 2018-06-30, 11:46 AM
Last Post: immart247
  Mobile traffic on CPAGrip wixerzp 19 888 2018-06-30, 02:07 AM
Last Post: larcha
  How to Customize CPABUILD Content Locker ? coolcharan 0 121 2018-06-23, 12:06 PM
Last Post: coolcharan
  CPA Build Landing Page Locker Replacement hardslol 2 346 2018-06-21, 06:05 PM
Last Post: IM2020
  Need Help In Cpagrip , No Leads aymaneImanwele 18 2,887 2018-06-21, 03:04 PM
Last Post: mike197903





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats

© 2013-2018 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top