Regarding No Hands SEO
2013-08-30, 01:15 PM,
#1
Just downloaded it.
Got it all setup.
Quick question, for anchor text, am I supposed to use a href "mysite" with keywords targetting it?

I did some research online and looked at some No hands seo posts, and people just put keywords for the anchor text.

however, wouldnt it just post the keywords then with no link?

I guess what I am trying to ask is, am i supposed to put the link of my site into the anchor text field? if so can someone give me an example.

thanks
Reply
2013-08-30, 01:16 PM,
#2
{keyword1|keyword2|keyword3}
Just your keywords !

[Image: rlPAHxd.gif]
Reply
2013-08-30, 01:25 PM,
#3
(2013-08-30, 01:16 PM)BOOBA Wrote: {keyword1|keyword2|keyword3}
Just your keywords !

how is that even a backlink i dont get it lol
lets say it posts to blog 1:

"niche keyword"

how does that help my site in any way ?

cause it posted to one site, and it just had my keyword while ever other post had the url in it as well.
Reply
2013-08-30, 01:54 PM,
#4
I recommend you not to use no hands seo.
Reply
2013-08-30, 02:04 PM,
#5
(2013-08-30, 01:25 PM)lancerimpact Wrote:
(2013-08-30, 01:16 PM)BOOBA Wrote: {keyword1|keyword2|keyword3}
Just your keywords !

how is that even a backlink i dont get it lol
lets say it posts to blog 1:

"niche keyword"

how does that help my site in any way ?

cause it posted to one site, and it just had my keyword while ever other post had the url in it as well.
It will do it automatically. It will create <a href="your site" />Keyword 1 </a>

[Image: rlPAHxd.gif]
Reply
2013-08-30, 02:35 PM,
#6
{keyword1|keyword2}

Thats the anchor link of your backlinks. I usually put only 1.
Latest Thanks - View all

YoBoy007(2013-11-27 01:22 AM) 

[Image: banner300x250.png]
Reply
2013-08-30, 11:50 PM,
#7
(2013-08-30, 02:04 PM)BOOBA Wrote:
(2013-08-30, 01:25 PM)lancerimpact Wrote:
(2013-08-30, 01:16 PM)BOOBA Wrote: {keyword1|keyword2|keyword3}
Just your keywords !

how is that even a backlink i dont get it lol
lets say it posts to blog 1:

"niche keyword"

how does that help my site in any way ?

cause it posted to one site, and it just had my keyword while ever other post had the url in it as well.
It will do it automatically. It will create <a href="your site" />Keyword 1 </a>

thats what i thought, but i went to check out the post it made and it only had my keywords nothing else. my link was not there...
Reply
2013-08-31, 02:33 AM,
#8
(2013-08-30, 01:54 PM)IndeXer Wrote: I recommend you not to use no hands seo.

Why? NHS is very good tool. Actually, every tool is good with proper use. If you blast your website with thousand of links in short time then your website will be sandboxed. But if you use proper settings, NHS can be a very powerful tool.
Reply
2013-08-31, 01:21 PM,
#9
still i dont understand why its posting my keywords, but my url is no where to be seen
Reply
2013-08-31, 02:47 PM,
#10
https://www.youtube.com/user/jimbo2779/videos
That is official YT channel with tutorials, maybe you can find answer in that videos. :)
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Newbie need some help about SEO 5light 2 99 2017-10-08, 11:26 PM
Last Post: 5light
  Some Question About Seo 5light 2 106 2017-10-07, 12:22 AM
Last Post: mentorcell
  List Of Most Popular Websites + SEO Bonus Watt 27 851 2017-10-01, 08:51 PM
Last Post: Watt
  [question] RankCipher Seo Tool ShadowFight 10 678 2017-09-24, 07:54 PM
Last Post: ShadowFight
  Promote a professional seo software heopas 3 90 2017-09-17, 12:27 AM
Last Post: timilak65




About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2017 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top