RESOLVED
2017-05-11, 01:29 AM,
(This post was last modified: 2017-05-11, 01:32 AM by Mr. Tokyo.)
#1
For the past couple of weeks I've been experiencing pretty slow loading times that vary from 6 to 15 seconds and lots of ERR_CONNECTION_TIMED_OUT errors.

Screenshots:
- http://oi68.tinypic.com/2itizhc.jpg
- http://oi66.tinypic.com/dcval0.jpg

My internet speed is high and other websites are loading fast as expected, so I don't think it's my internet connection.

[Image: 6287187269.png]

I even paused my Malwarebytes for a second to see if it's not blocking anything.

Nobody seems to be complaining about it, am I the only one?
Latest Thanks - View all

HawkEye(2017-05-11 02:05 PM) 
2017-05-11, 01:41 AM,
#2
Try to clear cache and cookies and see if the problem still occurs
2017-05-11, 01:46 AM,
#3
(2017-05-11, 01:29 AM)D_Gates Wrote: For the past couple of weeks I've been experiencing pretty slow loading times that vary from 6 to 15 seconds and lots of ERR_CONNECTION_TIMED_OUT errors.

Screenshots:
- /2itizhc.jpg
- /dcval0.jpg

My internet speed is high and other websites are loading fast as expected, so I don't think it's my internet connection.

[img]/result/6287187269.png[/img]

I even paused my Malwarebytes for a second to see if it's not blocking anything.

Nobody seems to be complaining about it, am I the only one?

I'm aware of this issue don't worry. I'm working with the host right now trying to get it resolved. I'll update this thread with an update soon regarding it. I'll clpse this down for now until the update, since there's no point leaving it open as I too keep experiencing lagg and timeouts.
Latest Thanks - View all

Lolgend(2017-05-11 08:27 AM) Mr. Tokyo(2017-05-11 01:48 AM) 
2017-05-11, 02:05 PM,
#4
(2017-05-11, 01:29 AM)D_Gates Wrote: For the past couple of weeks I've been experiencing pretty slow loading times that vary from 6 to 15 seconds and lots of ERR_CONNECTION_TIMED_OUT errors.

Screenshots:
- /2itizhc.jpg
- /dcval0.jpg

My internet speed is high and other websites are loading fast as expected, so I don't think it's my internet connection.

[img]/result/6287187269.png[/img]

I even paused my Malwarebytes for a second to see if it's not blocking anything.

Nobody seems to be complaining about it, am I the only one?

@"D_Gates" I'll be shooting you over a PM soon. I spoke with our hosting and will be putting in a ticket later. The plan is to go though everything and iron out any issues. Once I've done that, you can expect a PM and we can do some tests to see if it's improved for you.

Thanks
2017-05-15, 04:06 PM,
#5
@D_Gates check the PM I'm about to send you over, we have made some changes.

Thanks
2017-05-15, 05:10 PM,
#6
Confirmed with @"D_Gates" that this is in fact resolved for him now via PM's.

Closed.


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  SOLVED [RESOLVED] Shmulik1983 2 517 2017-05-20, 07:29 PM
Last Post: HawkEye
  [RESOLVED] AceOfKnaves 3 616 2017-03-17, 02:41 PM
Last Post: HawkEye
  [RESOLVED] HELP ME RECOVER MYACCOUNT tschneeee 1 1,219 2016-11-27, 03:46 PM
Last Post: HawkEye
  Help me change my email please! [RESOLVED] WealthyHustler 1 779 2016-10-14, 03:26 PM
Last Post: HawkEye
  RESOLVED cpawild 1 843 2016-10-11, 07:53 PM
Last Post: HawkEye




About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2017 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top