Attention: Day 137 - Server migration delayed. - Please click [here] to read more!  CPAE 2.0 (Last update: Saturday, 31st of August 2019, 09:45 AM/09:45, UTC+2, Europe)
Current status: Paid member upgrades, paid network listings, paid advertising/banners, paid sticky threads, certain sales threads etc. - [read more]
Snapchat Contest #1 Free Snapchat bot access for you! Please click [here] to read more!


Posting problem fixed
2013-04-01, 11:58 PM, (This post was last modified: 2013-04-02, 03:32 PM by CPAElites Team.)
#1
It was reported that some members had issues posting, I have checked this out myself by creating 3 accounts, I did not have any problems posting to threads or anything.

If anyone still has this please PM me right away, as there are changes being implemented on the forum as I write this.

Regards
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  UPDATE Thanks plugin has been fixed CPAElites Team 0 564 2018-08-09, 02:38 AM
Last Post: HawkEye
  UPDATE Good/Bad news - Speed is fixed but thanks plugin is broken [working on it] CPAElites Team 1 814 2017-08-16, 05:18 PM
Last Post: John_Wick
  Datacenter issues yesterday - Some lagg was taking place but is fixed now] CPAElites Team 0 1,284 2016-10-18, 11:37 AM
Last Post: HawkEye
  [Fixed] Going to find a fix for the portal page as it overlaps CPAElites Team 1 1,661 2016-08-17, 07:45 PM
Last Post: John_Wick
  [All Fixed] Fixed And Soon To Be Fixed Bugs Check List CPAElites Team 1 1,149 2015-11-02, 08:09 PM
Last Post: HawkEye





About Us | Contact Us | CPAElites | Advertise | Stats

Copyright © 2013 - 2019 by (company to be announced later)
Temporarily (!) powered by MyBB, fixed (repaired) and enhanced by Charlie Harper (GitHub) aka Charles Francis Harper (Wikipedia)
Return to top
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.