Need help with PHP - referral link
2014-06-09, 05:07 PM,
#1
I am trying to use a referral link, however when I open one of my referral links, I get this: [Image: ZOiDK6L.png]
I attempted to use this script: http://www.cpaelites.com/Thread-Get-Vira...2-0?page=4 with my own index.php

I can give the website link to those willing to help.

[Image: R5I6Tcg.gif]
Reply
Share This Thread :

2014-06-09, 05:09 PM,
#2
The function getRealIpAddr() isn't defined in ur code dude..

You are trying to call a function that doesn't exists.
Reply
2014-06-09, 05:22 PM,
#3
(2014-06-09, 05:09 PM)CPAManager Wrote: The function getRealIpAddr() isn't defined in ur code dude..

You are trying to call a function that doesn't exists.

Cheers, fixed it.

[Image: R5I6Tcg.gif]
Reply
2014-06-09, 06:52 PM, (This post was last modified: 2014-06-09, 06:52 PM by Adept.)
#4
ISSUE #2: I'm getting "You have referrals" instead of "You have 0 referrals"

[Image: iaP8gt9.png]

[Image: R5I6Tcg.gif]
Reply
2014-06-09, 07:49 PM,
#5
How do you expect me to help you with this when I can't see the code? Anyway.. My guess would be that it doesn't get the value from database, or wherever you store the data. Or then your not echo'ing the number.
Reply
2014-06-09, 07:55 PM, (This post was last modified: 2014-06-09, 07:56 PM by Adept.)
#6
(2014-06-09, 07:49 PM)CPAManager Wrote: How do you expect me to help you with this when I can't see the code? Anyway.. My guess would be that it doesn't get the value from database, or wherever you store the data. Or then your not echo'ing the number.

I can send all the stuff your way if you'd like.
If you're willing to help out you can download everything from:
http://www.cpaelites.com/Thread-Get-Vira...ersion-2-0

[Image: R5I6Tcg.gif]
Reply
2014-06-09, 07:58 PM, (This post was last modified: 2014-06-09, 07:59 PM by CPAManager.)
#7
(2014-06-09, 07:55 PM)AdeptMT Wrote:
(2014-06-09, 07:49 PM)CPAManager Wrote: How do you expect me to help you with this when I can't see the code? Anyway.. My guess would be that it doesn't get the value from database, or wherever you store the data. Or then your not echo'ing the number.

I can send all the stuff your way if you'd like.
If you're willing to help out you can download everything from:
/Thread-Get-Viral-CPA-Script-w-referral-system-Version-2-0

Nah, just trying to help you out. Try to look for yourself, and you can try to check the error_log file on your server, and see what error(s) you might be getting.
Reply
2014-06-09, 08:09 PM,
#8
(2014-06-09, 07:58 PM)CPAManager Wrote:
(2014-06-09, 07:55 PM)AdeptMT Wrote:
(2014-06-09, 07:49 PM)CPAManager Wrote: How do you expect me to help you with this when I can't see the code? Anyway.. My guess would be that it doesn't get the value from database, or wherever you store the data. Or then your not echo'ing the number.

I can send all the stuff your way if you'd like.
If you're willing to help out you can download everything from:
/Thread-Get-Viral-CPA-Script-w-referral-system-Version-2-0

Nah, just trying to help you out. Try to look for yourself, and you can try to check the error_log file on your server, and see what error(s) you might be getting.

Oh, trust me I've been trying to find the solution myself for the past 2 hours.

[Image: R5I6Tcg.gif]
Reply
2014-06-09, 08:22 PM,
#9
(2014-06-09, 08:09 PM)AdeptMT Wrote:
(2014-06-09, 07:58 PM)CPAManager Wrote:
(2014-06-09, 07:55 PM)AdeptMT Wrote:
(2014-06-09, 07:49 PM)CPAManager Wrote: How do you expect me to help you with this when I can't see the code? Anyway.. My guess would be that it doesn't get the value from database, or wherever you store the data. Or then your not echo'ing the number.

I can send all the stuff your way if you'd like.
If you're willing to help out you can download everything from:
/Thread-Get-Viral-CPA-Script-w-referral-system-Version-2-0

Nah, just trying to help you out. Try to look for yourself, and you can try to check the error_log file on your server, and see what error(s) you might be getting.

Oh, trust me I've been trying to find the solution myself for the past 2 hours.

Does it grab the data from database or what? It probably stores the ID in a cookie, so check those two things. You can also try to error_log the number, and see if it has any value.
Reply
2014-06-10, 03:45 AM,
#10
(2014-06-09, 08:22 PM)CPAManager Wrote:
(2014-06-09, 08:09 PM)AdeptMT Wrote:
(2014-06-09, 07:58 PM)CPAManager Wrote:
(2014-06-09, 07:55 PM)AdeptMT Wrote:
(2014-06-09, 07:49 PM)CPAManager Wrote: How do you expect me to help you with this when I can't see the code? Anyway.. My guess would be that it doesn't get the value from database, or wherever you store the data. Or then your not echo'ing the number.

I can send all the stuff your way if you'd like.
If you're willing to help out you can download everything from:
/Thread-Get-Viral-CPA-Script-w-referral-system-Version-2-0

Nah, just trying to help you out. Try to look for yourself, and you can try to check the error_log file on your server, and see what error(s) you might be getting.

Oh, trust me I've been trying to find the solution myself for the past 2 hours.

Does it grab the data from database or what? It probably stores the ID in a cookie, so check those two things. You can also try to error_log the number, and see if it has any value.

Yes, its supposed to grab data from a database but apparently it's not..

[Image: R5I6Tcg.gif]
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  What CPA or other link / click methods do you use ? LorenzoSupreme 1 115 2018-07-18, 07:05 AM
Last Post: CharlieHarper
  Youtube comment link ltd79 2 161 2018-07-17, 09:14 PM
Last Post: Elites_Mate
  [newbie] How to get affiliate link to promote in adworkmedia mrtim 7 430 2018-04-13, 04:38 AM
Last Post: SwiffJustus
  Video getting flagged without link SnackyCPA 9 423 2018-04-04, 02:13 AM
Last Post: Jaxxon
  Anyone promoting link locking/file cpa content in IG torikul91 1 231 2018-04-02, 01:07 PM
Last Post: sinzoo





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats

© 2013-2018 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top