Need Help With ONCLICK Contenlocker and WordPress
2017-06-27, 01:40 AM,
#1
Hi everyone, I'm a newbie and I plan to used contenlocker but I faced a problem : I'm put main code to<head> by plugin on wordpress and put onclick="call_locker();" in an image and it's working but after 5 minutes I comeback to my site and then click that button(working perfect 5 minutes ago) and nothing happens.

Every time I tried delete that code (onclick="call_locker();") and paste again it's working again but after 5 minutes I got same issue.

Confused. Help me, very aprreciate !

One things,When I edit post, I used Text to put onclick="call_locker();" into my button then I switched to Visual to see my post and then I re-switched to Text, code(onclick="call_locker();") disappear. If you think that's reason of issue above.No ,When I click button and nothing happens.I checked and code onclick="call_locker();" still there.
Reply
Share This Thread :

2017-06-27, 02:41 AM,
#2
just contact ur cpa admin manager he can help u best
Reply
2017-06-27, 03:11 AM,
#3
Which network locker is it?
Reply
2017-06-27, 05:10 AM, (This post was last modified: 2017-06-27, 05:11 AM by AndyRucker.)
#4
Its hard to tell without the actual snippet buddy.

[Image: EqcluVC.gif]
BH niches, templates, bonuses, btc - weekly payments..
Reply
2017-06-27, 07:23 AM,
#5
If you are using OGADS NETWORK, the onCLICK function is applicable only in hosting not in the LOCALHOST. Try to upload it in your hosting and see if it will work.

Regards,
IMRichard
Reply
2017-06-27, 02:16 PM,
#6
(2017-06-27, 07:23 AM)imrichard Wrote: If you are using OGADS NETWORK, the onCLICK function is applicable only in hosting not in the LOCALHOST. Try to upload it in your hosting and see if it will work.

Regards,
IMRichard

Thank but I use Cpagrip and on my hosting
Reply
2017-06-27, 04:33 PM,
#7
(2017-06-27, 02:16 PM)5light Wrote:
(2017-06-27, 07:23 AM)imrichard Wrote: If you are using OGADS NETWORK, the onCLICK function is applicable only in hosting not in the LOCALHOST. Try to upload it in your hosting and see if it will work.

Regards,
IMRichard

Thank but I use Cpagrip and on my hosting
Check your Javascript.
Reply
2017-06-27, 08:41 PM,
#8
(2017-06-27, 05:10 AM)AndyRucker Wrote: Its hard to tell without the actual snippet buddy.
The problem is onclick="call_locker();" code just disappear in text tab in edit page
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  Wordpress or blogger prankstar 3 207 2018-12-24, 12:39 PM
Last Post: ColdDeath
  How can I lock wordpress content with CPA locker stuff? mylene 1 122 2018-12-23, 12:24 PM
Last Post: specz34
  How to track wordpress traffic? kochikame 3 278 2018-11-02, 04:32 PM
Last Post: neverstop
  onclick cpagrip help pokefan59 9 437 2018-10-19, 06:33 AM
Last Post: Kjartansson
  SAAS vs Wordpress RogerM 1 211 2018-10-05, 04:44 AM
Last Post: MoneyNinja





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats

© 2013-2019 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top