Installaxy Software Not Installing? Installs Not Credited?
2014-08-08, 12:27 AM, (This post was last modified: 2014-08-08, 12:29 AM by johnterry_cfc.)
#1
Hello everyone,

I'm not sure if anyone has a similar problem with Installaxy or any other PPI network, but it seems like for some reason their software fails to install.

So basically a few days ago I had people messaging me with complaints that the software I provided them (believe it or not, but withehat PPI actually exists :P ) does not install. Well, today I decided to go a little bit further and investigate, by trying to install the software I'm promoting (their default video player, in case anyone is wondering) on a Windows 8 machine. And guess what...? It didn't work!

So here is basically what happens:
1. The usual installer opens (where you chose the software you want to install and click "Next").
2. A bubble (a notification bubble on taskbar) saying that software is being installed pops up.
3. After a few seconds another bubble pops up saying that the software has been successfully installed appears.

It all looks good, except the fact that none of the software installs (and obviously the account is not credited). The number of impressions shown on Dashboard is suspiciously low too...

I already contacted Installaxy's support, but decided to post here to in hopes that someone has some experience with the topic.

DISCLAIMER: Please note, I am not discouraging anyone from using Installaxy or saying that they are not legit, simply posting a question. They seem to be a very nice PPI network.

Thanks in advance!

EDIT: Just realized I posted this in the wrong section, already reported it to mods.
Sorry for double post. Damn, this is getting out of hand :P
Reply
Share This Thread :

2014-08-08, 12:32 AM,
#2
I'm gonna move this to the correct section, no worries :)
Latest Thanks - View all

johnterry_cfc(2014-08-08 12:32 AM) 
Reply
2014-08-08, 12:32 AM,
#3
(2014-08-08, 12:32 AM)Jaysamuel Wrote: I'm gonna move this to the correct section, no worries :)
Thank you :)
Reply
2014-08-08, 12:44 AM,
#4
Im getting daily installs from the Video Player and also have a good ratio.

Did the support answered you?
Reply
2014-08-08, 03:40 AM,
#5
(2014-08-08, 12:44 AM)SpartiaN Wrote: Im getting daily installs from the Video Player and also have a good ratio.

Did the support answered you?

I'm getting installs too, but besides the install/impression ratio being very low, it doesn't seem to come even close to the page impressions of the webpage where the player is displayed.

Yeah, they've answered, but I'm waiting for another answer (we're like mid-conversation).
Reply
2014-08-08, 03:51 AM,
#6
Ok reply when you end the conversation ^^
Reply
2014-08-08, 04:39 AM,
#7
(2014-08-08, 03:51 AM)SpartiaN Wrote: Ok reply when you end the conversation ^^
Sure thing man :)
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  AdWords campaign not generating any impressions? Blastoise 0 102 2019-02-09, 07:47 AM
Last Post: Blastoise
  Anyone else has not yet received payment this month from Aragon Advertising? ValentinStefan 15 1,164 2019-01-21, 05:18 PM
Last Post: kazzo
  Why my movie site and my network not converting well? nikesbfanboy 9 602 2018-11-16, 07:26 AM
Last Post: trafficbeast
  Is the upgrade on this forum "Elites and Legends" worth to buying it or not? ABGE 2 245 2018-09-21, 02:11 PM
Last Post: Niki
  Video editing software on VPS?? Conley18 10 2,111 2018-09-15, 01:18 AM
Last Post: affmarketer101





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats

© 2013-2019 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top