How do you create tab under?
2017-01-07, 08:39 AM,
#1
When a user visits your site it opens a new tab in the background and it goes to a different site while the current tab is still on focused. How can I create this on my site? I want it work on all major browsers
Reply
2017-02-05, 09:28 PM,
#2
I don't know how you can do it yourself. I have a Tab Under ad from AdMaven on my site, it works very well and I didn't get any complaints from users.
Reply
2017-02-11, 07:28 PM, (This post was last modified: 2017-02-11, 07:29 PM by xakaa.)
#3
You can try this :

Code:
<script src="https://code.jquery.com/jquery-2.2.4.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
    
    $(document).ready(function(){
        OpenInNewTabWinBrowser("google.Fr");
    });

    function OpenInNewTabWinBrowser(url) {
      var win = window.open(url, '_blank');
      win.focus();
    }
</script>

Source for the function : http://www.writeyourcode.com/open-url-ne...avascript/
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  Create Icon Figz 2 580 2015-07-14, 03:46 PM
Last Post: Figz
  How to Create Faster, Safer and Smart Websites [Infographic] HawkEye 4 855 2015-06-04, 11:23 PM
Last Post: salejunki
  [Newbie Friendly] HOW TO CREATE A WEBSITE WITH WORDPRESS HawkEye 1 604 2015-06-03, 12:42 AM
Last Post: lce
  Javascript open link in new tab immart247 6 721 2015-01-01, 09:35 PM
Last Post: immart247
  create a bot that switch between my facebook pages ori991 3 527 2014-12-02, 09:33 PM
Last Post: J0kara





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2018 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top