[Help] GSA verified list needed
2014-07-15, 07:03 PM,
#1
Hi,

Thanks for looking into my thread.

I am looking for GSA verified sites.

I have a list which gave me 100 LPM and 30 VPM 5 hours before.

Now it became 50 LPM and 5-10 VPM.

It doesn't feel good for me.

Running about 250 thread and have 30 private proxies.

I have dedicated VPS with 8 GB RAM.

I need to boost my LPM. so that i can test my own method to rank websites.

Thanks again.
Reply
2014-07-15, 08:07 PM,
#2
you want to buy list or need for free ? i have ser lists
Reply
2014-07-15, 08:22 PM,
#3
(2014-07-15, 08:07 PM)j0ck3r Wrote: you want to buy list or need for free ? i have ser lists

i am looking for free list...

Thanks...
Reply
2014-07-15, 08:32 PM,
#4
How many projects are you running to get 100 lpm?

I have a very good list but I'm getting just 40 lpm with 4 projects ):
Reply
2014-07-15, 08:47 PM,
#5
(2014-07-15, 08:32 PM)Neros Wrote: How many projects are you running to get 100 lpm?

I have a very good list but I'm getting just 40 lpm with 4 projects ):

I am running 3 projects only.. added 1 more project but it showed memory error.. so i didn't activated that project.
Reply
2014-07-15, 08:52 PM,
#6
(2014-07-15, 08:47 PM)Money Hunter Wrote:
(2014-07-15, 08:32 PM)Neros Wrote: How many projects are you running to get 100 lpm?

I have a very good list but I'm getting just 40 lpm with 4 projects ):

I am running 3 projects only.. added 1 more project but it showed memory error.. so i didn't activated that project.

How did you guys get that? I'm sure my list is very good, but I stuck in 30~40 lpm

Ah, I also running at 450 threads with 50 semi dedi proxies
I can't understand :(
Reply
2014-07-15, 08:58 PM,
#7
Why not exchange our site list?I have some good list.Pm me your Skype and let exchange the list.
Reply
2014-07-15, 09:03 PM,
#8
(2014-07-15, 08:52 PM)Neros Wrote:
(2014-07-15, 08:47 PM)Money Hunter Wrote:
(2014-07-15, 08:32 PM)Neros Wrote: How many projects are you running to get 100 lpm?

I have a very good list but I'm getting just 40 lpm with 4 projects ):

I am running 3 projects only.. added 1 more project but it showed memory error.. so i didn't activated that project.

How did you guys get that? I'm sure my list is very good, but I stuck in 30~40 lpm

Ah, I also running at 450 threads with 50 semi dedi proxies
I can't understand :(



Hmm... don't know the reason... try one project.. reset LPM.. then wait one our to see how it is going...
Reply
2014-07-15, 09:06 PM,
(This post was last modified: 2014-07-15, 09:20 PM by luckskywalker.)
#9
(2014-07-15, 09:03 PM)Money Hunter Wrote:
(2014-07-15, 08:52 PM)Neros Wrote:
(2014-07-15, 08:47 PM)Money Hunter Wrote:
(2014-07-15, 08:32 PM)Neros Wrote: How many projects are you running to get 100 lpm?

I have a very good list but I'm getting just 40 lpm with 4 projects ):

I am running 3 projects only.. added 1 more project but it showed memory error.. so i didn't activated that project.

How did you guys get that? I'm sure my list is very good, but I stuck in 30~40 lpm

Ah, I also running at 450 threads with 50 semi dedi proxies
I can't understand :(



Hmm... don't know the reason... try one project.. reset LPM.. then wait one our to see how it is going...

More projects more lpm I think...

I reseted my LpM. Let's see what happens.

@edit, it's on 60 LpM, but I think there is something wrong :/

I should get at least 100 LpM.

Are you using just Contextual links? Junk links?
Reply
2014-07-15, 09:23 PM,
#10
(2014-07-15, 09:06 PM)Neros Wrote:
(2014-07-15, 09:03 PM)Money Hunter Wrote:
(2014-07-15, 08:52 PM)Neros Wrote:
(2014-07-15, 08:47 PM)Money Hunter Wrote:
(2014-07-15, 08:32 PM)Neros Wrote: How many projects are you running to get 100 lpm?

I have a very good list but I'm getting just 40 lpm with 4 projects ):

I am running 3 projects only.. added 1 more project but it showed memory error.. so i didn't activated that project.

How did you guys get that? I'm sure my list is very good, but I stuck in 30~40 lpm

Ah, I also running at 450 threads with 50 semi dedi proxies
I can't understand :(



Hmm... don't know the reason... try one project.. reset LPM.. then wait one our to see how it is going...

More projects more lpm I think...

I reseted my LpM. Let's see what happens.

@edit, it's on 60 LpM, but I think there is something wrong :/

I should get at least 100 LpM.

Are you using just Contextual links? Junk links?

i didn't know.. i just got some verified list from a forum..i am using that....

do some testing on your GSA setting.. like reduce thread count, test email accounts and so one...
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Traffic needed for cpa offers naulodesign 7 298 2017-10-06, 01:50 AM
Last Post: stephanie12
  [HELP] How to export a list of users who commented on an instagram post? SeoFreak 3 150 2017-10-02, 10:07 PM
Last Post: sudirbhai
  List Of Most Popular Websites + SEO Bonus Watt 27 856 2017-10-01, 08:51 PM
Last Post: Watt
  No conversion help needed total newbie naulodesign 3 170 2017-09-21, 12:58 PM
Last Post: PRINC3
  Needed help with cent os 7 PoS3!DoN 3 90 2017-09-15, 12:23 AM
Last Post: GopherDomains




About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2017 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top