[HELP]VPS setup
2014-02-11, 03:30 AM,
#1
Hi guys! I bought today a VPS from Interserver but I don't used anymore a VPS. Who can help me please to set up?
Thanks in advance.
Reply
Share This Thread :

2014-02-11, 03:36 AM,
#2
what help exactly you need? if you tell us what you are facing difficutly with exactly, someone might be able to help..
Reply
2014-02-11, 03:38 AM,
#3
(2014-02-11, 03:36 AM)innozemec Wrote: what help exactly you need? if you tell us what you are facing difficutly with exactly, someone might be able to help..

I got an e-mail cause my vps was activated. But I don't know how to connect at my vps.
Reply
2014-02-11, 04:38 AM,
#4
(2014-02-11, 03:38 AM)vladsala Wrote:
(2014-02-11, 03:36 AM)innozemec Wrote: what help exactly you need? if you tell us what you are facing difficutly with exactly, someone might be able to help..

I got an e-mail cause my vps was activated. But I don't know how to connect at my vps.

Simply use the Windows feature called "Remote Desktop Connection", connect to the IP address provided within the e-mail and login using the credentials provided within the e-mail.

That's it.

Best regards,
The Saint
[Image: 7TgqPql.gif]
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  Offshore VPS suggestion amandh 1 56 Yesterday, 11:40 AM
Last Post: ElitesCPABoss
  Im newbie, i need your help Maira 4 153 2019-02-12, 10:14 AM
Last Post: MyLead
  Any snapchat ads expert ?? please help sujankhan 111 11,408 2019-02-10, 06:56 PM
Last Post: cypor
  Help converting Instapage to HTML Leo 5 946 2019-01-28, 03:54 PM
Last Post: sammybest
  I need help about tracking setup on adsbridge zikolife 4 604 2019-01-23, 09:33 AM
Last Post: CharlieHarper





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats

© 2013-2019 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top