Google Webmaster Tools not work
2015-02-27, 06:54 PM,
#1
Hello guys, since 1 hour if I use "fetch as google" function, it don't work and told me "Error try again later" etc. etc.

is my problem or google problem?
Reply
2015-02-27, 07:09 PM,
#2
(2015-02-27, 06:54 PM)Jyciap11 Wrote: is my problem or google problem?

If your site has no downtime (or isn't available worldwide), according this test ...

http://www.downforeveryoneorjustme.com/

... then it's a Google problem I think.

This place is intentionally left blank.
Reply
2015-02-27, 07:12 PM,
#3
(2015-02-27, 07:09 PM)BlackHatSEO Wrote:
(2015-02-27, 06:54 PM)Jyciap11 Wrote: is my problem or google problem?

If your site has no downtime (or isn't available worldwide), according this test ...

/

... then it's a Google problem I think.

This test told that There aren't problem with google and there aren't problem with my website.
I've three website in my webmaster tool and with all website i've this problem. I insert my article in fetch as google, google charge and when i finished the articles disappeared :/. After one/two minutes re-appear but when I send to google they told me "error bla bla".
Reply
2015-02-27, 08:08 PM,
#4
(2015-02-27, 07:12 PM)Jyciap11 Wrote: I've three website in my webmaster tool and with all website i've this problem.

I know that I wrote this several times here, but still:

It's a bad idea to put more than one website into one single account of the Google Webmaster Tools (or even Google Analytics). If you're going to do SEO one day, this will be a bad experience for you. Even if it's only the setting of links.

This place is intentionally left blank.
Reply
2015-02-27, 08:11 PM,
#5
(2015-02-27, 08:08 PM)BlackHatSEO Wrote:
(2015-02-27, 07:12 PM)Jyciap11 Wrote: I've three website in my webmaster tool and with all website i've this problem.

I know that I wrote this several times here, but still:

It's a bad idea to put more than one website into one single account of the Google Webmaster Tools (or even Google Analytics). If you're going to do SEO one day, this will be a bad experience for you. Even if it's only the setting of links.
I use this webmaster account since 6 months with all websites and 2-3k visitors a day, never had any problem.

My problem is other, not this. I don't know why google don't fetch my url...Probably i've to wait that fix it.
Reply
2015-02-27, 08:13 PM,
(This post was last modified: 2015-02-27, 08:13 PM by BlackHatSEO.)
#6
(2015-02-27, 08:11 PM)Jyciap11 Wrote: I use this webmaster account since 6 months with all websites and 2-3k visitors a day, never had any problem.

Okay, you've been "warned" about this. :-) I wouldn't continue to put further websites into this single account.

Quote:My problem is other, not this. I don't know why google don't fetch my url...Probably i've to wait that fix it.

I know your primary problem, and I already responded to it. Just try it later again, if you're sure your hosting company has no issues (or problems with their peerings).

This place is intentionally left blank.
Reply
2015-02-27, 08:18 PM,
(This post was last modified: 2015-02-27, 08:26 PM by Mix2003_2012.)
#7
(2015-02-27, 08:13 PM)BlackHatSEO Wrote:
(2015-02-27, 08:11 PM)Jyciap11 Wrote: I use this webmaster account since 6 months with all websites and 2-3k visitors a day, never had any problem.

Okay, you've been "warned" about this. :-) I wouldn't continue to put further websites into this single account.

Quote:My problem is other, not this. I don't know why google don't fetch my url...Probably i've to wait that fix it.

I know your primary problem, and I already responded to it. Just try it later again, if you're sure your hosting company has no issues (or problems with their peerings).
The company is the same, but i've one website in VPS and other two in hosting. I think that is google problem because when i Send url they disappear for a time, normally the url appear and I Send but now disappear.

EDIT: I ask to my provider if there are any problem with hosting and vps and it is all ok, then is google. Damn, hope that fix it!
Reply
2015-02-28, 04:59 AM,
#8
yea, once I had the same issue and still dont know what was the problem or the solution.
I checked probably everthing, robots.txt, .htaccess, asked hosting if maybe their Firewall blocked G crawler.
Than after 2-3 day whent back to normal.

Did you try to subimt sitemap.xml? If the same happens.

---------------------------------------------------------------------
hosting from $2,95/m
new2014 – 20% off recurring or new70 – 70% off first month
---------------------------------------------------------------------
NEW Proxy provider for Seo tools - Cupon "gsa" for 50% off 3mo


Reply
2015-02-28, 01:18 PM,
#9
I ask in Google forum and many people have this problem.
Damn !
Reply
2015-02-28, 04:12 PM,
#10
(2015-02-28, 01:18 PM)Jyciap11 Wrote: I ask in Google forum and many people have this problem.

Then don't be angry about this. Just try it again tomorrow and on another day.

This place is intentionally left blank.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Skills, tools but i'm not making money HELP! maxvolrat 18 336 Yesterday, 06:38 AM
Last Post: maxvolrat
  Would This Work? [Offer Wall] ThaRealGold 3 333 2017-10-14, 10:56 AM
Last Post: lisabarry
  Google Adwords & Tracking software question ArtoAllan 6 129 2017-10-11, 03:00 AM
Last Post: ArtoAllan
  There is CPA network that i can work with adult niches ? skizer 10 254 2017-09-11, 08:37 PM
Last Post: ElitesCPABoss
  Does GramDominator work? Nebojsha1337 3 111 2017-09-04, 05:45 PM
Last Post: Jamberry




About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2017 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top