Does CPAGrip have a minimum age to use?
2017-08-18, 07:57 AM,
#1
Just checking in case I'm doing something wrong. As far as I know, networks don't really have a minimum age but, better safe than sorry.

Thank you
Reply
Share This Thread :

2017-08-18, 08:19 AM,
#2
Just register the account on CPAGrip, it doesn't ask for age.
Reply
2017-08-18, 08:29 AM,
#3
(2017-08-18, 08:19 AM)immart247 Wrote: Just register the account on CPAGrip, it doesn't ask for age.

yeah im registered but its the W-8 tax form thing (im from the uk). i dont have them / it so if i start using the network, i cant even get paid
Reply
2017-08-18, 08:33 AM, (This post was last modified: 2017-08-18, 08:34 AM by Watt.)
#4
Just contact JohnW via skype when it comes to anything related with this network.

[Image: hu63sdf.gif]
Reply
2017-08-18, 08:43 AM,
#5
every network asks for W8 tax form. You still can get paid by using your parent's information (ask them). Don't worry about it.
Reply
2017-08-18, 10:43 PM,
#6
Not really, but I guess being 18 would be perfect as at times you need to fillup the tax forms.
Reply
2017-08-20, 04:43 AM,
#7
(2017-08-18, 10:43 PM)umberblue Wrote: Not really, but I guess being 18 would be perfect as at times you need to fillup the tax forms.

problem solved. he simply told me to fill out as much of it as possible
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  [CPAgrip] need some help with offer wall + postback isshmen 0 125 2018-04-02, 06:54 AM
Last Post: isshmen
  Need help with CPAGRIP Content locker OvRey 2 123 2018-04-01, 04:59 PM
Last Post: Xenobier
  link provided by cpagrip not clickable ZakZombie 4 227 2018-02-27, 12:06 PM
Last Post: kueras
  cpagrip non incetive offer question dipak777 4 357 2018-01-14, 12:20 AM
Last Post: NAPK1NS
  CPAGrip video locker help ? truonganh12 1 571 2017-11-09, 07:38 AM
Last Post: bubasvaba





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2018 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top