Poll: Do you use real info?
This poll is closed.
Yes!
87.18%
34 87.18%
No!
12.82%
5 12.82%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Do you use your real info in CPA/PPD networks?
2015-04-27, 10:14 PM,
#1
Just a quick survey. Do you use your real information details when signing up in different CPA/PPD networks? If yes, why?
Reply
2015-04-27, 10:17 PM,
#2
I see no reason why not to use them, so yeah I do.

It won't be cool if they suspend your account because of using fake informations so why take the risk.

Make sure to read the forum rules: here

Please leave a reply and keep my threads alive for others to find and benefit from. Don't just leave a thanks because others need help too.
Reply
2015-04-27, 10:20 PM,
#3
(2015-04-27, 10:17 PM)MrZeus Wrote: I see no reason why not to use them, so yeah I do.

It won't be cool if they suspend your account because of using modified informations so why take the risk.

Same here bro. I used to fake some info back then in sharecash and sad to say I get banned when I'm about to cash out $50+. After that I registered again with my real info and finally I got all my earnings in time and mo hassle.
Reply
2015-04-27, 10:39 PM,
#4
I would always enter my real data, because I wanna get paid via wire and I need to fill out tax documents in many networks.

best regards
allnet

Need help with anything German related? Just PM me!

My tutorials so far:
3x Black/Whitehat Niches
How to add a countdown to your LP - will increase your conversions/CTR
Reply
2015-04-28, 12:34 AM,
#5
I also use real info in networks. I only shortened my name in one network and I'm glad I did that because they closed their network.
Reply
2015-04-28, 01:12 AM,
#6
Yes ofcourse, why shouldn't you?
Just go with a trusted network and use whitehat niches and you're good to go ;)

Any questions related to CPA belong here.
Before posting, make sure you are in the correct section.

I am temporarily absent due to family circumstances.

Reply
2015-04-28, 05:03 PM,
#7
Yes i do, of course never wanted to scam or whatsoever!
Reply
2015-04-29, 08:58 PM,
#8
I always put my real informations in networks
Reply
2015-04-30, 02:50 AM,
#9
(2015-04-27, 10:14 PM)Awesomeness Wrote: Just a quick survey. Do you use your real information details when signing up in different CPA/PPD networks? If yes, why?

What kind of question is this? Of course we do. I mean, how do you expect to get paid? In the US we need to provide SS# and 1090. Do you think im going to fake it?
Reply
2015-04-30, 03:17 AM,
#10
just one some cpa networks not on all
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Cpa + pinterest ? shinigamis0 1 91 6 hours ago
Last Post: JoeSpirit
  Where To Put My CPA Link Into Landing Page? shervin 1 99 11 hours ago
Last Post: shervin
  How do I promote CPA Offers via Email marketing ? Med Fd 9 370 Yesterday, 05:48 PM
Last Post: zigson
  which cpa network allow adult traffic ?? kalia420 6 172 2017-10-22, 06:24 PM
Last Post: KilluminatiX
  New to CPA trying to create a keygen vla2110 5 229 2017-10-21, 11:45 AM
Last Post: cellmind3




About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2017 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top