Couldn't login to my CPAgrip acct
2015-01-28, 02:40 PM,
#1
The front page loads and as I type my credentials and hit login, the page disappears. Anything familiar?
Reply
Share This Thread :

2015-01-28, 02:45 PM,
#2
I experienced this one time. Use another browser or try to clear history and cache of your current browser.
Reply
2015-01-28, 02:52 PM,
#3
Try if you can login through this direct link: https://www.cpagrip.com/admin/panels_dashboard.php

Sometimes the homepage doesn't load for me either.
Reply
2015-01-28, 04:19 PM,
#4
same with me here it says : The owner of this website (www.cpagrip.com) has banned your IP address !

[Image: Yl7I6p0.jpg]
Reply
2015-01-28, 04:21 PM, (This post was last modified: 2015-01-28, 05:58 PM by MrZeus.)
#5
(2015-01-28, 04:19 PM)*Legendary* Wrote: same with me here it says : The owner of this website (www.cpagrip.com) has banned your IP address !

I'd suggest you to contact John or their support regarding that one.

Make sure to read the forum rules: here

Please leave a reply and keep my threads alive for others to find and benefit from. Don't just leave a thanks because others need help too.
Reply
2015-01-28, 04:23 PM,
#6
(2015-01-28, 04:21 PM)MrZeus Wrote:
(2015-01-28, 04:19 PM)*Legendary* Wrote: same with me here it says : The owner of this website (www.cpagrip.com) has banned your IP address !

I'd suggest you to contact John or their support regarding that one.

i talked to him and he didnt reply yet

[Image: Yl7I6p0.jpg]
Reply
2015-01-28, 04:24 PM,
#7
Just use a different ip to login it happens with me sometimes also
Reply
2015-01-28, 04:44 PM, (This post was last modified: 2015-01-28, 04:44 PM by DeathGun.)
#8
this happened to me before. I reset my modem and get the problem away.


[Image: IV7ZCO8.gif]
HawkEye is a satisfied customer! Click to BUY now!
Reply
2015-01-28, 05:09 PM,
#9
Now it works. Maybe it was a date shift issue. I mean when I checked the date of my PC it says feb 28. Hmm got it back to Jan 28 and it worked. Thx guys.
Reply
2015-01-28, 05:43 PM,
#10
(2015-01-28, 05:09 PM)dess Wrote: Now it works. Maybe it was a date shift issue. I mean when I checked the date of my PC it says feb 28. Hmm got it back to Jan 28 and it worked. Thx guys.

Im glad you resolved the issue :) this thread will be helpful for others who will encounter the same problem


[Image: IV7ZCO8.gif]
HawkEye is a satisfied customer! Click to BUY now!
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  Mobile traffic on CPAGrip wixerzp 19 888 2018-06-30, 02:07 AM
Last Post: larcha
  Need Help In Cpagrip , No Leads aymaneImanwele 18 2,885 2018-06-21, 03:04 PM
Last Post: mike197903
  NEED HELP with POSTBACK (Cpagrip) OvRey 0 183 2018-05-06, 09:27 PM
Last Post: OvRey
  [Cpagrip] How add content locker with image? Syberpro 18 7,822 2018-04-24, 07:25 AM
Last Post: joeclinz
  [CPAgrip] need some help with offer wall + postback isshmen 0 299 2018-04-02, 06:54 AM
Last Post: isshmen





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats

© 2013-2018 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top