CPAGrip Widget Problems
2014-08-25, 09:00 PM,
#1
Greetings. I got a widget problem with CPAGrip. I set the trigger on a button and in the CPAGrip settings I set it that you can close it. My problem is this: The widget shows fine but when I close it and trigger it again via the button, it's just the background. No texts nor offers. Anyone knows what would be the problem?
Reply
2014-08-25, 09:18 PM,
#2
i think you should talk to cpagrip managers, maybe it's a problem in the network
Reply
2014-08-26, 12:40 AM, (This post was last modified: 2014-08-26, 12:41 AM by CPAGripJohn.)
#3
Hey foxyoner, there's no problem with the network.
Migos, no need to clutter the forum mate, I am happy to help you set this up to your needs. :)

I've contacted you on Skype.
Reply
2014-08-26, 03:11 PM,
#4
Yeah, I solved the problem with John on Skype. For the guys who have the same problem, make sure you place the CPAGrip script import after Histats script import line if you use Histats.
Latest Thanks - View all

CPAGripJohn(2014-08-27 02:24 PM) 
Reply


Related Threads
Thread Author Replies Views Last Post
  cpagrip non incetive offer question dipak777 4 171 2018-01-14, 12:20 AM
Last Post: NAPK1NS
  CPAGrip video locker help ? truonganh12 1 455 2017-11-09, 07:38 AM
Last Post: bubasvaba
  How to track leads on CPAGrip immart247 6 1,483 2017-11-07, 10:06 AM
Last Post: redkronos357
  [CPAgrip] Offerwall Tool oskarkxyz 12 5,574 2017-10-28, 11:56 AM
Last Post: lisabarry
  FollowLiker problems 404 or 407 Loger 3 178 2017-10-21, 11:12 PM
Last Post: iastaff





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2018 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top