Addmefast Account Ban Triggers
2015-02-07, 06:35 AM, (This post was last modified: 2015-02-07, 06:35 AM by memme.)
#1
Hi,

I got a account banned. I logged in after I rebooted my router twice in 10 minutes.
So 3 ips in ten minutes (obv all from the same country,no proxies used) and got instantly banned.

This should be a experience exchange to improve addmefast scripts.

So whats your experience?
What ban trigger did you find?
How does addmefast check if your account needs to be banned?

Cheers
Latest Thanks - View all

daciansolgen3(2015-09-27 03:48 AM) Hesco(2015-02-28 11:46 PM) 

Advertising is done inside the marketplace not the main public forum.
Reply
2015-02-07, 06:52 AM,
#2
I was ban only when I reach 15000 points using Imacros script. That was a waste of time earning the points.
Reply
2015-02-07, 06:58 AM,
#3
i can say that using addmefast is not worth it anymore...

Thats because there are lot of sellers selling 1K likes or views for 1$..
Reply
2015-02-07, 07:02 AM,
#4
(2015-02-07, 06:58 AM)dennica Wrote: i can say that using addmefast is not worth it anymore...

Thats because there are lot of sellers selling 1K likes or views for 1$..

you are right. Better start building a mail list for traffic. Seo as well.
Latest Thanks - View all

dennica(2015-02-07 07:27 AM) 
Reply
2015-02-07, 07:02 AM,
#5
(2015-02-07, 06:52 AM)WarAffiliate Wrote: I was ban only when I reach 15000 points using Imacros script. That was a waste of time earning the points.

just for receiving this amount?

so you should keep the points below 15?

Advertising is done inside the marketplace not the main public forum.
Reply
2015-02-07, 07:04 AM,
#6
(2015-02-07, 07:02 AM)memme Wrote:
(2015-02-07, 06:52 AM)WarAffiliate Wrote: I was ban only when I reach 15000 points using Imacros script. That was a waste of time earning the points.

just for receiving this amount?

so you should keep the points below 15?

Yeah I guess that was the reason I was ban. I am running the Imacros script the whole day, Lol
Reply
2015-02-07, 10:13 AM,
#7
maybe we should evaluate it and check if you get 15001 points you are getting banned....

Advertising is done inside the marketplace not the main public forum.
Reply
2015-02-07, 11:18 AM,
#8
A few weeks ago I set up 3 VPS with imacros script I left it on night and next day morning already all banned they had max 2 - 3k. Second time I registered only one the same IP and the same email that is to say used gmail trick, first account for example email@gmail.com, second e.mail@gmail.com, wait few days and again make new and so on . I think better make a few accounts and make max 5 - 6 k on each, also instead VPS can use proxy and plugin adblock to pages load faster.
Reply
2015-02-07, 12:56 PM,
#9
im using addmefast for yt like only and likenation for yt comment, still working greats
Reply
2015-02-07, 02:18 PM,
#10
Addmefast ban accounts which using imacros. Don't abuze imacros
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Facebook Acc Anti-BAN/Lock SOLUTION! Watt 44 3,195 8 hours ago
Last Post: ichalz
  [OFFICIAL][NO BAN] Bot AddMeFast v. 0.2 [VISUAL BASIC] UltraShock97 34 7,002 2017-12-08, 11:23 AM
Last Post: s2maxno1s2
  [ALL NEW] AddMeFast Bot Suite V4.2.2 [Portable][Custom][Dedicated Browser][Reliable] OMGWTFISTHIS 819 163,303 2017-12-08, 11:22 AM
Last Post: s2maxno1s2
  [Journey] Making Money With Ytmonster + YouTube account + Adsense monetization bonaet 11 791 2017-11-27, 03:18 AM
Last Post: iiiExcaliburiii
  How do I modify my account? Loger 6 227 2017-10-23, 10:07 PM
Last Post: Talidas





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2017 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top