Abou vip access
2013-10-01, 03:50 PM,
#1
When i try to enter on a vip are i get this message:

You must be upgraded to access the Legends area in order to view all working niches and advanced guides in this section.

But i haved paid once for this service... now i have to pay again??
2013-10-01, 03:52 PM,
#2
If you paid for CPA elites you only have acces to CPA Elites.
If you paid for legends you only have acces to legends.

Any questions related to CPA belong here.
Before posting, make sure you are in the correct section.

I am temporarily absent due to family circumstances.

2013-10-01, 07:30 PM,
#3
So, to have acces to Legends, i have to pay for legends and i will have acces to cpa elites and legends?
2013-10-01, 07:36 PM, (This post was last modified: 2013-10-01, 07:37 PM by Overflame.)
#4
Yes, we "Legends" don't have access to "Elites" zone and vice versa, if you want to have full access you have to buy both upgrades.
Latest Thanks - View all

RamenadLoerm(2013-10-01 07:38 PM) 
2013-10-01, 07:47 PM,
#5
(2013-10-01, 07:36 PM)Overflame Wrote: Yes, we "Legends" don't have access to "Elites" zone and vice versa, if you want to have full access you have to buy both upgrades.

Thanks for answering the question.

Any questions related to CPA belong here.
Before posting, make sure you are in the correct section.

I am temporarily absent due to family circumstances.



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  facebook access token value? ssg691 7 1,525 2017-04-08, 02:12 AM
Last Post: fazle24
  VIP access marrak 8 363 2017-03-27, 05:01 PM
Last Post: HawkEye
  My free VIP giveaway check it out BigEarner 5 472 2017-02-12, 02:47 PM
Last Post: A102gupt
  Today I Buy CPA vip Legends Membership letmesleep 4 469 2017-01-29, 03:15 PM
Last Post: BE-DutchHero
  How To Access Keyword Planner? Bic 3 214 2017-01-29, 11:31 AM
Last Post: Bic





About Us | Contact Us | CPA Elites | Advertise | Stats | Staff Team

© 2013-2017 CPA Elites Ltd
Enhanced by MyBB and WallBB
Return to top